Vilkår og betingelser for EatSmart365 Aps
Vintervej 7
2920 Charlottenlund
CVR: 41548541

support@eatsmart365.com


EatSmart365 sælger produkter og abonnementstjeneste på hjemmesiden www.eatsmart365.com. Vilkårene er mellem den enkelte bruger og EatSmart365 APS.

Disse vilkår og betingelser er gældende for aftaler lavet mellem EatSmart365 og en fysisk person, herefter nævnt som “brugeren”. For at indgå en aftale med EatSmart365 Aps, skal du være over 18 år og være bosiddende i Europa.

Disse vilkår og betingelser udgør en kollektiv aftale, der er gyldig mellem brugeren og EatSmart365 APS

For at få adgang til abonnementstjenesten skal brugeren læse og acceptere vores vilkår og betingelser.Omfang af service

Brugeren får adgang til EatSmart365 APS hjemmeside efter at have lavet en bestilling eller oprettet et abonnement.Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for, at de givne oplysninger er korrekte på tidspunktet for registreringen. Efter registrering kan brugeren kun give oplysninger om deres egne betalings- og kreditkort.

Ved tilmelding er brugeren forpligtet til at indtaste en e-mail og en adgangskode, disse er herefter nævnt som “loginoplysninger”. Brugerens loginoplysninger er personlige og må ikke benyttes af andre medmindre, det er angivet på produktet.

Brugeren skal opbevare loginoplysningerne et sikkert sted, så andre ikke kan få uautoriseret adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af hans eller hendes brugerkonto.

Hvis brugeren mistænker, at der sker ulovlig brug af bruger loginoplysningerne, så skal bruger straks underrette EatSmart365 APS om dette og ændre kontoens adgangskode.Gebyrer og betalingsmetoder

Gebyrer for brug af tjenesten skal betales i henhold til den eksisterende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Abonnementet betales når produkterne afsendes. 

Brugeren skal betale for abonnementet via en af de betalingsmetoder, som EatSmart365 tilbyder på hjemmesiden.

Hvis en bruger ikke afhenter sin forsendelse i den valgte pakkeshop og produkterne bliver returneret til EatSmart365 pålægges et gebyr på 100 kr. Forbrugeren modtager produktomkostning minus 100 kr. retur.    

Tilfredshedsgaranti hos EatSmart365 APS

Vi ønsker, at alle vores kunder skal være tilfredse med vores produkter. Så hvis du har besluttet dig for, at EatSmart365 APS ikke er noget for dig, så refunderer vi det fulde beløb på din første ordre ex. fragt omkostninger. Du kan max modtage 300 kr. i refundering.  Du skal kontakte os på support@EatSmart365.com indenfor 30 dage efter købet. Angiv venligst fakturanummer når du kontakter os. Du er ansvarlig for at produkterne bliver returneret via fragtmand til EatSmart365. Det er ikke muligt at returnere produkterne personligt.  
Justeringer og ændringer

EatSmart365 forbeholder sig retten til at ændre gebyrerne og andre servicevilkår. Ændringen skal meddeles brugeren mindst 30 dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer kan;Ændring eller opsigelse af abonnement

Brugeren kan til enhver tid ændre eller opsige abonnementet. Det gøres ved at logge ind og ændre det online. 


Betaling

EatSmart365 APS accepterer onlinebetalinger med følgende kreditkort; VISA / Dankort, Mastercard, Mobilepay online.

Betaling trækkes først fra din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt oprettes, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre.

Alle priser på hjemmesiden inkluderer moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prisfastsættelse:
Danmark - Kroner (DKK), Euro (EUR)

EatSmart365 APS bruger en sikker betalingsserver, der krypterer al information med SSL-protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af tredjeparter.


Levering og forsendelse
Se forsendelse og betaling https://eatsmart365.com/policies/shipping-policy


Garanti

EatSmart365 APS garanterer varens kvalitet og forpligter sig til at varen i den forud definerede periode skal være egnet til det tilsigtede brug, eller at den bevare sine egenskaber. Angivelsen af garantiperioden eller anvendelsesperioden for varen på emballagen skal også have den samme virkning. Garantien kan også gives for individuelle dele af varen. Klageren fraskriver sig ret til garanti, hvis varerne håndteres forkert.


EatSmart365 APS
Vintervej 7
2920 Charlottenlund

Eller på mail

support@eatsmart365.com


Garantiklager accepteres ikke hvis de sendes via en cash-on-delivery tjenesteBetingelser for den vare du har returneret

Du er ansvarlig for returneringen af produktet, og det er op til EatSmart365 ApS at vurdere varens stand