AMBASSADØRER

Henrik Dalsgaard
Professionel Fodboldspiller. F.C Midtjylland og det Danske Landshold

"EatSmart365 er fast rutine i et meget presset kampprogram. Det er virkelig en god og let måde, at få en masse fibre, mineraler og kulhydrater hurtigt efter kamp"

Marcus Ingvartsen
Professionel Fodboldspiller. Union Berlin 1. Bundesliga

Jeg bruger EatSmart365 på daglig basis. EatSmart365 giver mig alt hvad jeg har brug for i et sundt måltid. Om morgenen tager jeg en shake og kan også benytte EatSmart i en Smoothie.

Gustav Bock 18 år
Elitekajakroer på det danske landshold og studerende

"Jeg hedder Gustav og er 18 år. Jeg er elitekajakroer på det danske landshold. Derudover går jeg i 3. G på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg træner flere gange hver dag og har brug for utrolig mange kalorier.

Rikkemaija
Personlig træner med en Bachelor i global ernæring og sundhed

EatSmart365 er et rigtig godt måltid og kan også bruges som et alternativ til en protein shake. Jeg har et travlt arbejdsliv med kunder hele dagen.

Mathias Ross
Professionel Fodboldspiller i AAB

For mig er EatSmart 365 blevet en rutine i min hverdag. Jeg benytter mig primært af produktet når jeg skal have et let og sundt mellemmåltid, eller som et supplement til en proteinshake efter træning.

Mads Bundgaard
Speciallæge i kirurgiske mave og tarmsygdomme

"EatSmart365 er et nøje afstemt måltid med en optimal ernæringsmæssig sammensætning. Som speciallæge i kirurgiske mave-tarmsygdomme møder jeg mange, der spiser forkert og derfor har en dårlig livskvalitet. Mange oplever oppustethed, mavesmerter og forstoppelse