AMBASSADØRER

Henrik Dalsgaard
Professionel Fodboldspiller. F.C Midtjylland og det Danske Landshold

EatSmart365 er fast rutine i et meget presset kamp program. Det er virkelig en god og let måde, at få en masse fibre, protein og kulhydrater hurtigt efter kamp.

Marcus Ingvartsen
Professionel Fodboldspiller. Union Berlin 1. Bundesliga

Jeg bruger EatSmart365 på daglig basis. EatSmart365 fungerer rigtig godt for mig og er nemt og lækkert. Jeg er specielt vild med det højre fiber indhold og protein indholdet.

Diana Kämpe
Ultraløber

Mit navn er Diana Kämpe, jeg er 47 år og ultraløberen, der kan lide at løbe distancer over 200 km! Jeg repræsenterer det danske landshold i ultraløb på distancen 24-timers løb og har løbet både VM og EM i den danske landsholdsdragt.

Gustav Bock 18 år
Elitekajakroer på det danske landshold og studerende

Jeg hedder Gustav og er 19 år. Jeg er elitekajakroer på det danske landshold. Derudover går jeg i 3. G på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg træner flere gange hver dag og har brug for utrolig mange kalorier.

Rikkemaija
Personlig træner med en Bachelor i global ernæring og sundhed

EatSmart365 er et rigtig godt måltid og kan også bruges som et alternativ til en protein shake. Jeg har et travlt arbejdsliv med kunder hele dagen.

Mathias Ross
Professionel Fodboldspiller i AAB

For mig er EatSmart 365 blevet en rutine i min hverdag. Jeg benytter mig primært af produktet når jeg skal have et let og 100% naturligt mellemmåltid, eller som et supplement til en proteinshake efter træning.