Få et komplet måltid, som indeholder alle de næringsstoffer din krop har brug for, perfekt afbalanceret

Reducer dit kødforbrug til fordel for mere plantebaserede fødevarer. Det er godt for både dig og planeten.

Vi tilsætter ikke syntetisk udviklet vitaminer og mineraler. Alle vitaminer og mineraler i vores produkter kommer udelukkende fra de ingredienser vi benytter. Vi mener, at naturlige vitaminer og mineraler optages bedre af kroppen og at man derfor skal dække sit vitamin og mineral behov igennem rigtig mad. Mange andre måltids shakes og nogle fødevarer tilsætter syntetiske vitaminer. Det er ikke den tilgang vi tror på.

Stop madspild! Hvert år smider vi ⅓ af vores mad ud. Det imødekommer vi ved at tilbyde et produkt med en holdbarhed på mindst 6 måneder.

De fleste mennesker får ikke nok fibre i den daglige kost. Fibre er nødvendige for at hjælpe fordøjelsen og reducere risikoen for kronisk sygdom. En anden stor fordel ved fibre er at de giver dig en mæthedsfølelse.

Undgå kunstige og forarbejdede fødevarer i så stort et omfang som muligt. Ægte mad til ægte mennesker.

Lad os alle tage afstand fra at spise genetisk modificerede fødevarer. GMO´er kunne ikke være længere væk fra vores tankegang.

Skær ned på din tid i supermarkedet, madlavning og opvask. Det tager mindre end 2 minutter at forberede en lækker EatSmart365 shake.

Få sunde knogler, muskler, brusk og blod. Hvert måltid indeholder hele 18 gram plantebaseret protein.

Alle vores produkter er 100% laktosefri.

Nyd opskrifter sammensat af vores kok med erfaring fra den kendte restaurant Noma i København. Hans mål er at lave et afbalanceret måltid, en sund kost, med en udsøgt smag og som samtidig er enkel at tilberede.

Lad os stå for din mad... EatSmart365 shakes er lette at lave, sjove at spise og fantastiske hvis du tæller kalorier.

Vores måltider er udviklet til at følge anbefalingerne fra de danske fødevare- og sundhedsmyndigheder.