REAL FOOD FOR REAL PEOPLE

Vi fortjener alle rigtig mad. Alligevel fortsætter fødevareindustrien med at inkludere kunstige ingredienser i mange fødevarer. De anvender både sødestoffer, konserveringsmidler, stærkt forarbejdede ingredienser eller endda GMO´er.

Vi har brug for ægte mad fra ægte ingredienser. Drop den dårlige forarbejdede mad og tænk over, hvad du fylder din krop med.
Eatsmart365 er en velsmagende, bekvem og prismæssig overkommelig måde at leve et sundere liv på.

 

1. ÆGTE MAD - HVAD ER DET?

Vi mener, at ægte mad er mad lavet af uforarbejdede fødevarer og naturlige ingredienser. Vi bruger aldrig kunstige ingredienser, konserveringsmidler eller GMO´er. Alt bearbejdet indhold holdes på et absolut minimum, for at give dig den bedst mulige mad.

 

 

 

2. HVORFOR KUN PLANTEBASEREDE FØDEVARER?

Plantebaserede fødevarer er superfood for vores krop og vores sind. De er sprængfyldt med vitaminer, mineraler og andre gavnlige næringsstoffer. Udover at være godt for dig, så er plantebaserede fødevarer også godt for planeten. Forskning har vist, at en reduktion af kød i din kost er godt for dit helbred, sparer vand og reducerer CO2.


3. HVORFOR KUN NATURLIGE INGREDIENSER?

Vi er på ingen måde imod at tage kunstige vitaminer, hvis man decideret mangler vitaminer. Men vi mener, at vitaminer og mineraler helst skal komme fra vores mad. Mange andre måltidserstatninger indeholder syntetisk producerede vitaminer og mineraler, som absorberes dårligere og som ikke indeholder andre gavnlige næringsstoffer, herunder carotenoider, flavonoider, mineraler og antioxidanter. I ægte mad er der ingen genveje i forhold til kvalitet, smag og pris.

4. HVORDAN KAN DET VÆRE AT DE SMAGER SÅ GODT?

Vores ernæringsfilosofi er, at ægte fødevarer også skal smage godt. Vores kok har prioriteret ingredienser og smag lige. Hvilket har været vejen frem til vores endelige produkter. Produkterne smager så godt, at du simpelthen ikke vil gå tilbage til dine gamle og dårlige vaner.


 

VORES MISSION

EatSmart365 laver sund og velsmagende ægte mad, med omhyggeligt udvalgte råvarer. Det er økonomisk overkommelig mad. Det er praktisk for dig der har en travl hverdag og produkterne er lette at tilberede. God fornøjelse!