REAL FOOD FOR REAL PEOPLE

Vi fortjener alle rigtig mad lavet af ordenlige ingredienser også når vi har travlt. Hos EatSmart365 synes vi at der er for mange dårlige madprodukter på markedet og at disse indeholder for mange kunstige ingredienser. 

Vi har brug for ægte mad fra ægte ingredienser. Drop den dårlige  mad og tænk over, hvad du fylder din krop med. Du er hvad du spiser. 


Eatsmart365 er en velsmagende, bekvem og prismæssig overkommelig måde af spise gode veganske ingredienser.  

1. ÆGTE MAD - HVAD ER DET?

For os er ægte mad, mad lavet af plantebaserede og naturlige ingredienser. Vi bruger aldrig kunstige ingredienser, konserveringsmidler eller GMO´er. Alt bearbejdet indhold holdes på et absolut minimum, for at give dig den bedst mulige mad.

2. HVORFOR KUN PLANTEBASEREDE FØDEVARER?

Plantebaserede fødevarer bliver mere og mere populært og hos EatSmart365 er vi sikre på, at det er vejen frem for miljøet og for dem der vælger at spise mere plantebaseret. Vi er meget enige i de officielle kostråd fra fødevarestyrelsen: 

Spis planterigt, varieret og ikke for meget

Spis flere grøntsager og frugter

Spis mindre kød

Spis mad med fuldkorn

Vælg planteolier og magre mejeriprodukter

Spis mindre af det søde, salte og fede

Sluk tørsten i vand

Du kan læse mere om kostrådene på linket nedenfor og sammen kan vi arbejde for mere sundhed og et bedre miljø. 

De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima - Alt om kost

 

 
3. HVORFOR KUN NATURLIGE INGREDIENSER?

Vores tilgang er at vi kun vil benytte naturlige ingredienser også selvom det gør det langt mere udfordrende at lave gode produkter. I ægte mad er der ingen genveje i forhold til kvalitet, smag og pris. Vi er vilde med udfordringen og tror på det gamle råd om at man bliver hvad man spiser. Vi er ret sikre på, at der ikke er mange mennesker der har lyst til at blive et e-nummer. 

4. HVORDAN KAN DET VÆRE AT DE SMAGER SÅ GODT?

Vores ernæringsfilosofi er, at ægte fødevarer også skal smage godt. Vores kok har prioriteret ingredienser og smag lige. Hvilket har været vejen frem til vores endelige produkter. Produkterne smager så godt, at du simpelthen ikke vil gå tilbage til dine gamle og dårlige vaner.

VORES MISSION

EatSmart365 laver sund og velsmagende ægte mad, med omhyggeligt udvalgte råvarer. Det er økonomisk overkommelig mad. Det er praktisk for dig der har en travl hverdag og produkterne er lette at tilberede. God fornøjelse!