Velkommen til EATSMART365! For at give dig den bedste start med vores sunde shakes, har vores kok lavet en kort video-hilsen til dig, som du kan lade dig inspirere af. Når dine shakes om ganske kort tid kommer med posten, så gør som Jens - så er du sikker på at få den bedste start med din nye og sunde livsstil.

JO SUNDERE DU GØR DET, JO SUNDERE SMAGER DET

EATSMART365 er sunde shakes, der smager sundt. Men du kan selv styre smagen (næsten). Det er ikke en milkshake, og det smager heller ikke som en milkshake - men det er jo heller ikke det du leder efter. Du ønsker at være sund.

Men du kan dog styre, hvor sundt eller sødt din shake skal smage. Her er vores anbefaling til, hvordan du kommer bedst igang:

Dine shakes skal smage MEGET sundt = bland din shake med koldt vand
Dine shakes skal smage sundt og sødt = bland din shake med vand og (plante)mælk
Dine shakes skal ikke smage for sundt = bland din shake med udelukkende (plante)mælk
Dine shakes skal smage af milkshake = så er du kommet til det forkerte sted ⤵

Det er kun muligt, hvis man tilsætter syntetiske tilsætningsstoffer, og det vil vi ikke. Vi bruger kun naturlige ingredienser, og selvom Jens er en super dygtig kok (med en fortid hos Noma), så er det ikke muligt at få det til at smage som en milkshake - og det synes vi faktisk hellere ikke mad skal.

Se filmen nedenfor og hør mere om, de ingredienser Jens benytter - og hør blandt andet, hvorfor du skal tygge, når du spiser din shake.  

 

1. ÆGTE MAD - HVAD ER DET?

Vi mener, at ægte mad er mad lavet af uforarbejdede fødevarer og naturlige ingredienser. Vi bruger aldrig kunstige ingredienser, konserveringsmidler eller GMO´er. Alt bearbejdet indhold holdes på et absolut minimum, for at give dig den bedst mulige mad.

 

 

 

2. HVORFOR KUN PLANTEBASEREDE FØDEVARER?

Plantebaserede fødevarer er superfood for vores krop og vores sind. De er sprængfyldt med vitaminer, mineraler og andre gavnlige næringsstoffer. Udover at være godt for dig, så er plantebaserede fødevarer også godt for planeten. Forskning har vist, at en reduktion af kød i din kost er godt for dit helbred, sparer vand og reducerer CO2.


3. HVORFOR KUN NATURLIGE INGREDIENSER?

Vi er på ingen måde imod at tage kunstige vitaminer, hvis man decideret mangler vitaminer. Men vi mener, at vitaminer og mineraler helst skal komme fra vores mad. Mange andre måltidserstatninger indeholder syntetisk producerede vitaminer og mineraler, som absorberes dårligere og som ikke indeholder andre gavnlige næringsstoffer, herunder carotenoider, flavonoider, mineraler og antioxidanter. I ægte mad er der ingen genveje i forhold til kvalitet, smag og pris.

4. HVORDAN KAN DET VÆRE AT DE SMAGER SÅ GODT?

Vores ernæringsfilosofi er, at ægte fødevarer også skal smage godt. Vores kok har prioriteret ingredienser og smag lige. Hvilket har været vejen frem til vores endelige produkter. Produkterne smager så godt, at du simpelthen ikke vil gå tilbage til dine gamle og dårlige vaner.


 

VORES MISSION

EatSmart365 laver sund og velsmagende ægte mad, med omhyggeligt udvalgte råvarer. Det er økonomisk overkommelig mad. Det er praktisk for dig der har en travl hverdag og produkterne er lette at tilberede. God fornøjelse!