Henrik Dalsgaard

Professionel Fodboldspiller. Brentford F.C  og det Danske Landshold   

 "EatSmart365 er fast rutine i et meget presset kampprogram. Det er virkelig en god og let måde, at få en masse fibre, mineraler og kulhydrater hurtigt efter kamp. Restitution er måske det vigtigste element som professionel atlet med to kampe om ugen. Derfor fungerer det virkelig godt for mig at få et helt, plantebaseret måltid i kroppen kort efter kampen."

Marcus Ingvartsen Union Berlin

Marcus Ingvartsen

Professionel Fodboldspiller. Union Berlin 1. Bundesliga   

Jeg bruger EatSmart365 på daglig basis. EatSmart365 giver mig alt hvad jeg har brug for i et sundt måltid. Om morgenen tager jeg en shake og kan også benytte EatSmart i en Smoothie. Jeg træner hver dag og ved hvor vigtigt det er at spise rigtigt, hvis jeg skal performe på banen. EatSmart365 giver mig det jeg har brug for, så jeg kan restituere hurtigt og kan bestemt anbefale EatSmart365.

Gustav Bock 18 år

Elitekajakroer på det danske landshold og studerende 

"Jeg hedder Gustav og er 18 år. Jeg er elitekajakroer på det danske landshold. Derudover går jeg i 3. G på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg træner flere gange hver dag og har brug for utrolig mange kalorier.  Jeg drikker EatSmart365 fordi jeg tit har brug for nogle ekstra måltider i løbet af dagen, og her er det super nemt og hurtigt at indtage op mod 450 kalorier i én shake. Som en bonus er der også flere forskellige friske og autentiske smage, der gør det let at få den drukket hvis man har travlt. Jeg kan personligt godt lide Sweet Raspberry og hvis jeg har tid blender jeg den sammen med et par frosne jordbær. Smooth Chocolate og Cool Coconut er også rigtig gode, da de har en dejlig kendt smag. Jeg bruger EatSmart365 mange forskellige tidspunkter på dagen, nogle morgener, specielt i denne virtuelle undervisningstid, kan det være svært at stå tidligt op og lave morgenmad. Så spiser jeg EatSmart365. Inden træning om eftermiddagen kan jeg godt finde på at drikke en shake for at undgå, at der går for lang tid mellem de store måltider. Der hvor jeg oftest bruger EatSmart365 er et par timer efter aftensmaden. Det fylder godt i maven, så jeg ikke er sulten næste morgen. Samtidig er det et godt og sundt alternativ i stedet for en sød dessert."

Rikkemaija

Personlig træner med en Bachelor i global ernæring og sundhed
 
EatSmart365 er et rigtig godt måltid og kan også bruges som et alternativ til en protein shake. Jeg har et travlt arbejdsliv med kunder hele dagen. EatSmart365 er et nemt måltid, som jeg kan drikke med ren samvittighed og nyde al den næring, det giver min krop.
 
Alle deres shakes indeholder rigtig meget vegansk protein, som hjælper dig med at opbygge muskler. Den høje mængde fibre fra havregryn stabiliserer dit blodsukker og forbedrer din fordøjelse. Produkterne fra EatSmart365  indeholder også en masse vigtige fedtsyrer fra hørfrø og mange andre ingredienser.
 
EatSmart365 smager helt naturligt og er uden tilsat raffineret sukker. Der er også et lille “bid” i produkterne, som giver dig mulighed for at tygge let, mens du spiser din shake. Dette hjælper med at sørge for, at du føler dig mæt i længere tid.
 
Jeg kan varmt anbefale EatSmart365 ❤